BB Glow

BB GLOW is dé schoonheidsbehandeling voor een egale huid en huidverbetering. Bij een Meso & BB GLOW wordt gebruik gemaakt van twee verschillende serums.


Meso & BB GLOW serum geeft een mooie egale teint aan de huid (geen foundation effect). Het serum BB GLOW wordt in de huid gebracht door middel van een DermaPen.


BB GLOW behandeling zorgt voor een natuurlijk mooi egale look die de huid zelfs een tint lichter of donkerder kan maken. Na een BB GLOW behandeling heeft u geen foundation meer nodig, pigmentvlekken en roodheden verdwijnen als sneeuw voor de zon wie wil dat nou niet!


De BB GLOW valt officieel niet onder permanente make-up aangezien de techniek met een DermaPen “microneedling” wordt toegepast. De BB GLOW serum is gebaseerd op natuurlijke mineralen.


De BB GLOW serums hebben werkstoffen zoals hyaluronzuur, antioxidanten en werken huidverbeterend, versterkend, hydrateert, ontstekingsremmend, egaliserend en vermindert het pigment en grove poriën. Zelfs donkere kringen onder de ogen verminderen. Een ware heropleving voor de huid.





Prijzen: