Gezicht Behandelingen

Face Mapping Huidanalyse
Vrijblijvend Advies

Wat is Face Mapping?

Een Face Mapping is een grondige huid analyse waarbij de gezichtshuid wordt ingedeeld in 14 zones. Elk zone wordt nauwkeurig bekeken zodat de huidconditie per zone in kaart worden gebracht. Hierdoor is het mogelijk om je houd specifiek en effectief te behandelen met Dermalogica.  Wij voeren deze huidanalyse kosteloos uit en je bent altijd welkom voor vrijblijvend advies. 

Microzone Treatment 
± 30 min.  € 35,- 

Een Microzone is een korte en doeltreffende behandeling. Een Microzone geeft de huid een snelle boost en de oppepper die het nodig heeft. Of je nu wilt werken aan het verminderen van onzuiverheden, tekenen van huidveroudering wilt tegengaan, of roodheid en gevoeligheid wilt verminderen . Microzone treatment is altijd op maat gemaakt en word volledig afgestemd op jouw huidwens en -behoefte.

Skin Treatment 
± 60 min.  € 65,-

Dermalogica's Skin Treatment worden aangepast aan uw persoonlijke huidbehoefte, die uw Dermalogica huidexpert zal bepalen aan de hand van een Face Mapping huidanalyse. Hierdoor bent u altijd zeker van een behandeling op maat. Een skin treatment bevat o.a. een dubbele reiniging, exfoliatie , extracties (indien nodig) een masker, toner, en moisturizer. Indien gewenst kan apparatuur worden ingezet.

Luxe Treatment 
± 75 min.  € 75,-

Dermalogica's Skin Treatment is eventueel uit te bereiden naar 75 min. Daarbij is het mogelijk om de wenkbrauwen te perfectioneren, massage naar wens, harsen of verven van de wimpers/wenkbrauwen.

  

Reviderm Microdermabrasie

Onze specialisten maken vooraf van de behandeling een huidanalyse en bespreken dit samen met u en daarbij stellen we de juiste producten en behandeling samen.

Een gezonde huid is de bron voor blijvende schoonheid.De pure en zuivere producten van Reviderm zijn gebaseerd op de nieuwste onderzoekresultaten van dermatologie en cosmetologie.

Het resultaat van deze onderzoeken in combinatie met krachtige werkstoffen uit de natuur, gebruikt Reviderm of effectieve producten te ontwikkelen. Met de producten en behandelingen van Reviderm bestrijd je de zichtbare tekens van huidveroudering. Belangrijker is dat je ook de oorzaken van het verouderingsproces tegengaat.

Reviderm Microdermabrasie biedt totaaloplossingen om de jeugdige uitstraling van uw huid te herstellen en te bewaren. het Reviderm systeem is gebaseerd op de nieuwste onderdoeksresultaten van de moderne dermatologie en cosmetologie.

Het bestrijdt succesvol de zichtbare tekenen van huidveroudering en gaat ook vroegtijdig de oorzaken van het verouderingsproces tegen en helpt om het huideigen afweersysteem sneller te activeren. Het Reviderm systeem biedt u veel verschillende behandelingen. Of het nu gaat om verstevigen, voeden of regenereren  – 1 ding hebben ze gemeen: alleen een gezonde huid heeft een natuurlijke mooie uitstraling.

Behandeling

Reviderm combineert op unieke wijze moderne wetenschap met de krachten van de natuur. Huidspecifieke werkstoffen in samenspel met huidactieve vitaminen, enzymen, OPC en fruitzuren zijn de garantie voor de grote werkzaamheid van de Reviderm producten. U merkt al na de eerste behandeling een duidelijke verbetering!

De microdermabrasie behandelingen worden gegeven in kuurverband met wekelijkse behandelingen tot het gewenste resultaat is bereikt. Daarna is een behandeling om de 4 tot 6 weken voldoende om het behaalde resultaat te behouden. De gehele behandeling zal gemiddeld een uur in beslag nemen.

Ervaar wat Reviderm dermcosmetische producten in hun puurste vorm kunnen bereiken. Voor een frisse uitstraling.
Het aantal behandelingen is afhankelijk van het doel van de kuur. Bij het opfrissen van de huid zijn gemiddeld 5-6 behandelingen in kuurverband nodig. Bij littekens of diepe rimpels zijn 12-15 behandelingen in kuurverband nodig.

Prijzen: