Mesotherapie

Mesotherapie is een alternatieve medische behandeling,waarbij dmv een klein injectienaald stoffen (homeopatisch) verdunde in de middelste huidlaag (mesoderm) gespoten worden (injectieacupunctuur).

De techniek wordt oorspronkelijk ontwikkeld en onderzocht door de franse arts  Michel Pistor (1924-2003).Van 1948-tot 1952 deed Pistor onderzoek naar mesotherapie voor het bestrijden van pijn en het behandelen van sportblessures.
Tegenwoordig wordt mesotherapie vooral nog gebruikt voor de behandeling van huidveroudering.Mesotherapie als anti aging techniek wordt dan gebruikt voor het bestrijden en voorkomen van rimpels.

 

Uniek methode, verbluffend resultaat


Dermacodes mesogun is als enige een mesogun die in staat is om cross linked hyaluronzuur in te brengen.Dit middel is farmaceutisch erkend en volkomen veilig.Het vult lijntjes en rimpels goed op en geeft direct een verbluffend resultaat.
De mesogun is uitgerust met een intelligent systeem dat zelf bepaald hoeveel hyaluronzuur wordt ingebracht.Te veel of te diep is dus vrijwel uitgesloten.Groot voordeel is dat de kans op blauwe plekken en zwellingen minimaal is.
Een behandeling is eenvoudig,zeer effectief.

Mesotherapie non cross-linked (geen filler)


Voor een betere huidconditie.

Mesotherapie is een behandelingstechniek voor zowel gezicht,hals,decolleté en handen.Een innovatieve oplossing van de behandeling van revitalisatie,hydratatie en verbetering van de elasticiteit van de huid.Tijdens deze behandeling wordt puur,non cross linked hyaluronzuur in uw huid geïnjecteerd. Het resultaat  van de behandeling is binnen een paar dagen al zichtbaar.De huid wordt steviger,gehydrateerder en ziet er gezonder uit.

-huid verjongende cocktail
-betere hydratatie van de huid
-fijne rimpels verminderen
-Verfijning van de huidstructuur
-verbetering van de spankracht
-verbetering van de totale huidconditie
-58 ingrediënten waaronder hyaluronzuur,mineralen,aminozuren en peptiden.

 

Wat zijn de resultaten?

Behandeling met Mesotherapie de meeste klanten zien al resultaat na 1 of 2 behandelingen, afhankelijk van het te behandelen gebied en van de oorspronkelijke conditie van de huid. Aangezien de stoffen die worden ingebracht ook weer worden afgebroken door het lichaam is er geen permanent resultaat te boeken. Wel volstaat na een kuur van 6 tot 8 behandelingen een onderhoudsbehandeling van gemiddeld eenmaal per 4 tot 6 maanden. Met de techniek Mesofill zie je al na I-behandeling resultaat en kan tot een half jaar zichtbaar.

Hoe gaat het in zijn werk?

Door middel van het injecteren van hyaluronzuur, vitamine- en mineralencomplex, dat de werking van de fibroblasten stimuleert. Fibroblasten zorgen ervoor dat de huid collageen aanmaakt en de elasticiteit verbetert.
Het is de combinatie van die prikjes en de werkstoffen die een goed resultaat geven. De behandeling is niet geheel pijnloos, maar prima te verdragen. Na de behandeling mag er een uur niets op het behandelde gebied worden aangebracht, men moet koelen met een cool pack.

Risico's en complicaties & mogelijke bijwerkingen:

Aan deze behandeling zijn geen risico's aan verbonden (indien de gekeurde producten worden gebruikt). Alleen lichaamseigen stoffen worden ingebracht. Wanneer tijdens de behandeling een oppervlakkig bloedvaatje wordt aangeprikt kan er een zeer klein bloeduitstortinkje ontstaan dat meestal snel weer is verdwenen.
Dat de klant kort na de behandeling last heeft van blauwe plekjes, rode huid of een allergische reactie.

Mesotherapie cross linked (filler)

Behandeling fijne lijntjes en diepere rimpels.

Mesolift perfect voor:

-Huidverbetering en verjonging
-Hydratatie van de huid (vocht arm)
-Rimpels verwijderen

Meso-filler voor anti-aging behandelingen word toegepast op de volgende zones:

• Gelaat
• Hals
• Decolleté
• Jukbeenderen
• Haviksneus
• Lippen