Permanente Make Up

Zou u de tijd die u ’s ochtends besteedt aan het bijtekenen van uw wenkbrauwen of eyeliner liever anders benutten? Laat uw wenkbrauwen of ogen pigmenteren en u bent elke dag voorzien van perfect aangebrachte make-up die de hele dag blijft zitten. Of u nu gaat zwemmen, sporten of een plensbui op uw dak krijgt. Uw make-up blijft altijd op zijn plek.

Wat is permanente make-up?

Permanente make-up is een micro-implantatie van verfpigmenten in de huid. Permanente make-up is geen tatoeëring, maar wel vergelijkbaar is dat pigmenten in de huid aangebracht worden. Doordat de huid zich constant vernieuwt, vervaagt de pigmentatie na ongeveer 3 to 5 jaar. Dit proces verloopt bij de één wat sneller dan bij de ander. Dit is mede afhankelijk van de gebruikte kleur(en).

Voor wie is permanente make-up bestemd?

Permanente make-up kan bij ieder toegepast worden, zowel jong las bij oud en ook voor mannen.

  • Wenkbrauwen kunnen zowel gepigmenteerd  worden bij iemand die van nature weinig wenkbrauwen heeft als bij iemand waarbij slechts weinig bijgevuld moet worden
  • Eyeliner kan toegepast worden bij iedereen. Het beoogt een natuurlijke oog make-up
  • Lippencontour kan bij iedereen toegepast worden om een perfecte rand om de lippen te verkrijgen

Hairstrokes

De techniek die bij ons het meest wordt toegepast is de ‘hairstrokestechniek’. Met een speciale naaldmodule worden er één voor één haartjes ingetekend en lijkt het net alsof u echte haartjes heeft. Deze vorm van permanente make-up is het meest natuurlijk en kan uiteraard in iedere kleur, van licht tot donker, aangebracht worden. In eerste instantie brengen wij echter permanente make-up liever te licht dan te donker aan, zo kunt u wennen aan uw pigmentatie. Donkerder maken kan altijd nog bij de gratis nabehandelingen. Uw eigen haartjes die buiten het nieuwe model vallen worden netjes tijdens de behandeling geëpileerd.

Prijzen: