menu

Ontdek de Top Ergoline Zonnebanken voor een Duurzame Bruine Tint!

notifications

Heeft u vragen? Bel dan naar 075 615 0089, of stuur een mail naar info@muranosun.nl

10+

Jaar Ervaring

Onze ervaren specialisten bieden uitstekend advies voor de beste zonnebankervaring bij Murano Sun.

Zonnen

Veilig Zonnen

Bij Murano vindt u de nieuwste zon apparatuur in een sfeervolle ambiance. Ons gediplomeerd personeel zal u altijd van harte welkom heten en vakkundig adviseren met betrekking tot ‘verstandig zonnen’. Samen wordt er besproken welke zonnebank en duur verstandig voor u is.

Zonnen

Wat is een Ergoline Zonnebank?

Een Ergoline zonnebank is een hoogwaardige Duitse zonnebank met geavanceerde technologie en comfort. Deze zonnebanken bieden een luxe en ontspannende zonervaring met krachtige lampen en handige functies zoals individuele lichaamskoeling en aromatherapie.

Ergoline zonnebanken zorgen voor een gelijkmatige, stralende bruine teint. Of u nu wilt ontspannen of zich snel wilt voorbereiden voor een speciale gelegenheid, Ergoline zonnebanken bieden de ultieme zonnebankervaring met duurzaamheid en innovatie.

murano-sun-zonnebank-ergoline

Bij het opwaarderen van een Murano Sun Card krijg je tegoed van ons erbij!

Zonnen

Murano Sun Card

Bij Murano Sun bieden we de Murano Sun Card aan, een pas die beschikbaar is wanneer je tegoed plaatst. Met deze kaart kun je flexibel zonnen en tegelijkertijd je zonnehistorie bijhouden. Onze zonneconsulenten kunnen je daardoor beter adviseren. Bovendien ontvang je bij elke bedrag die je opwaardeert extra tegoed.

murano-sun-zonnebank-880-Ergoline

Zonnen - Niveau Normaal

Ergoline 880 Excellence

Onze Ergoline 880 Excellence is de belichaming van luxe en geavanceerde zonnetechnologie. Deze zonnebank is uitgerust met krachtige lampen en biedt extra comfort met zijn speciale lichaamskoelingssysteem. Geniet van een perfect gelijkmatige teint en een verfrissende zonervaring.

Zonnen - Niveau Medium

Ergoline 1100 Prestige

De Ergoline 1100 Prestige combineert stijl en functionaliteit. Deze zonnebank biedt niet alleen geavanceerde bruiningsresultaten, maar ook een premium comfortniveau. Ontspan en laat de krachtige lampen hun werk doen terwijl u geniet van de hoogste kwaliteit zonnesessie.

murano-sun-zonnebank-1100-Ergoline
murano-sun-ergoline-1400-prestige

Zonnen - Niveau Hard

Ergoline 1400 Prestige

De Ergoline 1400 Prestige is ontworpen voor degenen die streven naar perfectie in hun bruine teint. Met geavanceerde bruiningslampen en innovatieve huidverzorgingsfuncties, zoals aromatherapie, krijgt u niet alleen een stralende teint, maar ook een ontspannende ervaring voor lichaam en geest.

Zonnen - Niveau Hard

Ergoline 1600 Prestige

De Ergoline 1600 Prestige is ontworpen voor degenen die streven naar perfectie in hun bruine teint. Met geavanceerde bruiningslampen en innovatieve huidverzorgingsfuncties, zoals aromatherapie, krijgt u niet alleen een stralende teint, maar ook een ontspannende ervaring voor lichaam en geest.

murano-sun-ergoline-1600-prestige